Just nu buzzar jag Knorr kylda såser.
och idag kom turen till gräddsåsen.
Renskav med gräddsås, messmör, rårörda lingon
och kokt potatis.
4 personer
½ dl matfett
600 g renskav, fryst.
2 msk lök, gul skivad
100 g morot, skivad
5 st krossade enbär
100g champinjoner, skivade
1 dl vatten
1 burk KNORR Gräddsås
1 msk messmör
Salt och peppar
Gör så här:
1. Börja med att bryna skaven i Mjuka Milda direkt från frysen.
2. Tillsätt sedan lök, morot, enbär och champinjoner, slå på 1 dl vatten och koka upp.
3. Tillsätt KNORR Gräddsås och messmör.
4. Servera med rårörda lingon och kokt potatis.
Gott! Till och med barnen åt utan större besvär. Vardagsmiddagstips från mig till dig!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar